Welcome, Guest

TOPIC: מתכוני לחמים, פוקצ'ות.....

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Re: מתכוני לחמים, פוקצ'ות..... 10 שנים 6 ם ago #4022

  • dror
  • dror's Avatar
  • מנותקים
  • Administrator
  • Posts: 2582
  • Thank you received: 8
  • Karma: 4
במסעדת הצלבנים בקיסריה מגישים פוקאצו'ת מעולות.
קטנות, קלילות ונימחות בפה.
Afikramot
The administrator has disabled public write access.

Re: מתכוני לחמים, פוקצ'ות..... 14 שנים 4 ם ago #1921

  • dror
  • dror's Avatar
  • מנותקים
  • Administrator
  • Posts: 2582
  • Thank you received: 8
  • Karma: 4
נזכרתי בפוקצ'ה...:

צווחתי למי מתחשק פוקצ'ה?

איש לא ענה

מזל שזוגתי שתחייה,] הבינה נפשי המיוסרת ומעונה(הרי פוקצ'ה משובחת יכולה להשיב נפשו של יעקב אבינו או דרור tumb mb

חיש מהר לשה הבצק ,גבינה/חצילים/עגבניות/גבינת עיזים

ו-יש פוקצ'ה

לתפארת מדינת ישראל.

תמונות אתם שואלים???

עוד מעט,"אין מצלמים בשעת הסעודה". mad d
Afikramot
The administrator has disabled public write access.

Re: מתכוני לחמים, פוקצ'ות..... 14 שנים 8 ם ago #1443

  • dror
  • dror's Avatar
  • מנותקים
  • Administrator
  • Posts: 2582
  • Thank you received: 8
  • Karma: 4
יום שישי בערב אינו שישי , ללא 2-3 פוקצו'ת על השולחן
Afikramot
The administrator has disabled public write access.

מתכוני לחמים, פוקצ'ות..... 15 שנים 4 ם ago #125

  • WhiteAce
  • WhiteAce's Avatar
[size=150:ccuk5cmy] פוקצ'ה[/size]

חומרים:
1/2 ק"ג קמח
350 מ"ל מים (כוס ו-3/4 לערך)
30 מ"ל שמן זית (כף)
10 גרם שמרים יבשים
10 גרם משפר אפיה
15 גרם מלח (חצי כף)
40 גרם סוכר (כף)

הוראות הכנה:
1. לערבב ביחד את כל החומרים היבשים למעט המלח (הסוכר עם הקמח, השמרים ומשפר האפייה).
2. להוסיף את המים והשמן ורק בסוף את המלח.
3. לאחר שמתקבלת עיסה אחידה יש לשים בקערה מכוסה ולתת לבצק לתפוח במקום חם, למשך 40 דקות עד שעה.
הערה: ניתן לחלק את הבצק לתפיחה מהירה יותר.
4. בינתיים, לחמם תנור לחום גבוה מאוד של 250 מעלות.
5. לחלק את הבצק לכדורים ולרדד על תבנית משומנת היטב.
6. מורחים מעט שמן זית על הבצק, וניתן לטבל או עם רוטב פיצה או עם עשבי טיבול כלשהם ומלח גס.
7. את הפוקצ'ות להכניס לתנור למשך בין 10 דקות לרבע שעה (תלוי בכמות הבצק), עד שהפוקצ'ה משחימה יפה.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.185 seconds
כל הזכויות שמורות ©2013-2021 אפיק גן