Welcome, Guest

TOPIC: צ'יפס מתובל

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

צ'יפס מתובל 10 שנים 1 חודש ago #4280

  • benjo
  • benjo's Avatar
כן, לשפוך את הצ'יפס לסיר הטיגון כשהוא קפוא.
The administrator has disabled public write access.

Re: צ'יפס מתובל 10 שנים 1 חודש ago #4265

  • dror
  • dror's Avatar
  • מנותקים
  • Administrator
  • Posts: 2582
  • Thank you received: 8
  • Karma: 4
לשפוך את הציפ'ס הקפוא כמות שהוא לקערת הטיגון?
Afikramot
The administrator has disabled public write access.

צ'יפס מתובל 10 שנים 1 חודש ago #4263

  • benjo
  • benjo's Avatar
לחברי הפורום היקרים!
להכנת צ'יפס מתובל, יש לקצץ כוסברה ולכתוש לתוכה כמה שיני שום
ולהוסיף לתערובת מעט שמן זית. הדרך המומלצת ביותר להכין צ'יפס קריספי,
היא לטגן בשמן עמוק צ'יפס קפוא. מיד לאחר הטיגון להעביר לקערה עמוקה
ולבזוק מעט פלפל שחור גרוס, מלח וכוסברה קצוצה שהכנו קודם.
להקפיץ את הצ'יפס ולהערבב היטב. ברור שיש לאכול מיד כשזה חם.
להגיש עם קעריות של מיונז צ'ילי מתוק, וקטשופ.
אין לכם מושג כמה שזה טעים. בתיאבון!!!
גמר חתימה טובה וחג סוכות שמח.
benjo
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.184 seconds
כל הזכויות שמורות ©2013-2021 אפיק גן