Welcome, Guest

TOPIC: מתכון הפלאפל האמיתי יש קבלות

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Re: מתכון הפלאפל האמיתי יש קבלות 8 שנים 5 ם ago #4001

  • dror
  • dror's Avatar
  • מנותקים
  • Administrator
  • Posts: 2581
  • Thank you received: 8
  • Karma: 4
נסיתי!
יצא מדהים hat: t:

כעת צריך מתכון זריז לארוחת בוקר שלווה,ללא טיגון,מיקרו,מוצרי חלב...
Afikramot
The administrator has disabled public write access.

מתכון הפלאפל האמיתי יש קבלות 8 שנים 5 ם ago #3999

  • tapuchi
  • tapuchi's Avatar
מצרכים:



3 כוסות גרגירי חומוס יבש מהסוג הגדול
1 פלפל אדום טרי
2 בצלים בינוניים
חופן כוסברה טריה
4 שיני שום טרי
1/2 כוס מי קרח
1/4 כפית פלפל לבן
1/2 כפית מלח שולחן
1/2 כפית חוויג' איכותי
1/4 כפית כמון טרי
קורט א.מרק צח
1/4 כפית אבקת סודה לשתיה מוסיפים רק לפני הטיגון.










אופן ההכנה:

בוררים את גרגירי החומוס ורוחצים היטב. משרים 24 שעות במים קרים מהברז.
לאחר מכן מסננים וטוחנים את החומוס במטחנת בשר{עם החורים הקטנים ביותר}
חשוב לטחון לפחות שלוש פעמים. בטחינה הרביעית מוסיפים את הירקות ואת מי הקרח.
מטבלים,פרט לאבקת סודה לשתיה.חשוב לתת לעיסה לנוח כ-8 שעות במקרר לפני הטיגון
לאיחוד וגיבוש הטעמים.
לפני הטיגון מוסיפים 1/4 כפית א.סודה לשתיה.
צרים כדורים קטנים ומטגנים בשמן עמוק.

בתאבון צחי תפוחי שף ויצו בית הכרם




המתכון נשלח באדיבות צחי תפוחי
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.117 seconds
כל הזכויות שמורות ©2013-2019 אפיק גן